Naše Služby

vše na jednom místě

3D Vizualizace

Jedná se o vytvoření 3D dynamickeho modelu za pomocí nejmodernější technologie na trhu. Interiéry a exteriéry skenujeme pomocí speciálních skenerů, které jsou schopny zachytit i ty nejmenší detaily v největším možném rozlišení. 3D dynamický model lze poté využít ve dvou rovinách. A to v prezentační (3D virtuální prohlídky), tak v technické (3D pasportizace nemovitostí). V obou těchto rovinách je nespočet využití.

Marketingová videa

Marketingová a propagační videa na míru.

Pasportizace nemovitostí

Jedná se o nadstavbové služby k již vytvořenému 3D modelu, který slouží k pasportizačním účelům.
Nabízíme možnost exportu okótovaných půdorysů, řezů a pohledů z vytvořeného 3D modelu.
Mračno bodů – export naskenovaných dat ve formátu .e57, jde o jeden z nejpřesnějších a nejvíce koncentrovaných „point cloudů”. Tento soubor navíc drží barevné rozhraní a lze ho otevřít v Revitu a všech programech tohoto typu, které používají projektanti a architekti.

Webové stránky

Nás tým programátorů je zaměřený na front-end webový vývoj a web-design pomocí nejnovější technologie. Díky bohatým zkušenostem v programování a web designu tvoříme jednoduché a přehledné moderní weby. Web je tvořený systémem CMS, takže následnou editaci jeho obsahu zvládne každý.

Google Street View

Jako certifikovaný partner Googlu. Lze u nás využít zápisu naskenovaných dat do Google Street View. Pokud je vaše firma správně viditelná v Google mapách a využíváte možností Google Street View zvyšujete si návštěvnost Vašich webových stránek až o 79% dle statistik. Nenechte si ujít tuto příležitost a využijte Google Street View i pro svou firmu.

Záběry z dronů

Záběry z dronů jsou buďto samostatné, tak i nadstavbové využití prezentace k 3D virtuální prohlídce.
Za pomoci nejmodernějších dronů jsme schopni vytvořit unikátní záběry z vzdušného pohledu na váš objekt pro prezentační účely.